Christopher Duffley – pime autistist ülistaja

Vennad ja õed, Nii me oleme siis alati kindlad, teades, et kuni me oleme ihus, oleme eemal Issanda juurest; sest me käime usus, mitte nägemises, (2. Kor 5:6-7)

“Christopher Duffley sündis 2001. aasta mais. Ta on tegelikult minu noorema venna poeg. Ühel päeval sain vennalt telefonikõne, kus ta teatas, et talle on sündinud poeg 26ndal nädalal, kaaluga 1 nael 12 untsi (0,794g). Ta oli väga enneaegne beebi ja kriitilises seisus. Mitu ööd öeldi meile, et Christopher ei pea hommikuni vastu. Sel hetkel ma palvetasin Christopheri eest. Palusin, et Jumal oleks koos minu vennaga ja et Tema tahe täituks.

Pikka aega puudus mul igasugune kontakt minu vennaga. Ma ei teadnud, mis oli Christopherist saanud ja äkitselt miski puudutas mu südant ja mind hakkas vaevama, et kus küll mu vennapoeg on? Mis temast on saanud?

Tegin oma esimese kõne sotsiaalhoolekandesse ja mees, kellega rääkisin, oli kuulnud Christopherist ja ta tõesti oli eestkoste all. Ta oli täielikult pime ja oli sündinud omades kokaiini oma organismis ja tal oli veel terve rida erinevaid meditsiinilisi probleeme. Mu esimene reaktsioon või tunne sellele oli hirm. Ma palvetasin väga kirglikult ja anusin Issandat, et Ta näitaks mulle, mida Ta tahab, et ma teeksin. Ja Ta vastas mulle mu südames. Ta ütles mulle: “Ära karda! Ma hoolitsen kõige eest!”

Meil on olnud väljakutseid ja rõõme ja üks suurimaid rõõme oli kui kuulsime Christopherit häält tegemas ja laulmas ning saime teada, et tal on rütmitaju. Enne esimesse klassi minekut ta ei rääkinud. Nii et kui ta laulma hakkas, siis see oli tõesti armas. Ta hakkas tegema märkimisväärseid asju ja millise rõõmu ta meile tõi. Jumal andis meile kunagi ühe prohveteeringu, kus Ta ütles, et hakkame suurest rõõmust nutma. Kui Christopher laulab ülistuslaulu “Open the eyes of my heart!” (Ava mu südame silmad), siis ta õpetab meile, et me ei vaataks kõike läbi oma silmade, aga näeksime kõike nii, nagu Jumal näeb – südamega.”

Vaadake videost seda ülistuslaulu tema esituses.