Kõik mu allikad on Jeesuses

25/02/2020, Abigail Kõrgesaar

Jeesus on sinu ja minu elu Allikas! Temast lähtub kõik! Nii nagu ütleb kuningas Taavet oma Psalmis 87:7:

 

Ja lauldes ning ringtantsu tantsides hõisatakse: „Kõik mu allikad on Sinus!”

 

Minu tarkuse allikad! Minu tervise allikad! Minu raha allikad! Minu rahu ja rõõmu allikad! Kõik allikad on Jumalas! Sina pead vaid tulema selle Allika juurde. Õige allikajuurde. Inimesed otsivad erinevaid allikaid, et leida hingerahu ja püha vett, mis tervendaks ja hoiaks neid hädade ja õnnestuste eest. Kuid selleks ei ole vaja reisida kaugele, sest tõeline elu Allikas on sulle lähedal, sinu kõrval.

 

Ap 17:28 “Sest Tema sees meie elame ja liigume ja oleme…”

 

Pöördu palves Jeesuse poole ja sa veendud selles ise! Temas kustutab su hingejanu.

 

Jh 7:37 Aga pühade viimasel, suurel päeval seisis Jeesus ja hüüdis valjusti: „Kellel on janu, see tulgu Minu juurde ja joogu!

 

Jh 6:35 Jeesus ütles neile: „Mina olen eluleib. Kes Minu juurde tuleb, see ei nälgi iialgi, ja kes Minusse usub, see ei janune enam iialgi.

Ap 10:43 “Temast tunnistavad kõik prohvetid, et igaüks, kes Temasse usub, saab Tema nime läbi pattude andeksandmise.”

Kui sa usud ja tunnistad Jeesusele oma patud, annab Ta andeks sinu patud ning sa saad uue alguse. Ei ole vaja karta.

“Püha Vaim ütleb sulle praegu: Sa oled liiga kauaks jäänud vaatama olukordadele. Tõsta oma silmad mägede poole, sest abi on sulle juba valmis! See abi on Minu käest. Aga sina oled vaadanud maailma peale ja otsinud abi maailmast. Otsi abi Minu juurest! Tule Mu juurde, Mu laps! Võta Minu tõotused ja kasuta neid kui relva vaenlase vastu. Ära lase end peksta nendel olukordadel. Ära kuula hingevaenlase valesid, sest nad tapavad sind. Seisa Minu Sõna peal! Need on Minu kallid relvad. Hoia neid oma käes! Ära lase neid tõotusi röövida!”

 

Ole julge tulema Jeesuse juurde!

Saagu Tema sulle Allikaks, mis voolab igavesse ellu!